2 december 2012

Wie ben ik

Fred gitaar

Al tijdens mijn leven als muzikant en leraar was ik gefascineerd door meditatie, psychologie, NLP (neuro linguïstisch programmeren; een effectieve manier van communicatie met anderen maar ook met jezelf)  en hypnose. NLP en hypnose liggen in elkaars verlengde. Hypnose betekent niet dat ik met mijn vingers knip, jij in slaap valt en ik je verder dingen laat doen waar je geen controle over hebt. Het is een manier om met jouw onderbewustzijn te communiceren en daarmee op een directe manier ongewenste patronen te behandelen.

In EFT kwamen al deze technieken samen en heb ik een persoonlijke manier van behandelen gevonden. Als experiment begon ik, met EFT, dieren op afstand te behandelen. Dit bleek effectief en ik begon ook mensen op afstand te behandelen; ik tapte soms alsof ik de ander was (met een foto erbij) en soms alsof de ander tegenover mij zat (weer met alleen maar een foto).

Toen Reconnective Healing zich aandiende bleek het nog effectiever maar vooral ook veel sneller dan EFT op afstand.

Vandaar dat voor mijn behandelingen ik alleen nog Reconnective Healing gebruik. Voor zelfhulp echter is EFT een zeer bruikbaar middel en gemakkelijk te leren.

Op het ogenblik experimenteer ik met Reconnective Healing met behandelen tijdens de slaap (van de cliënt), behandelen tijdens het werk (in geval van drukte) en met korte behandelingen maar dan meerdere malen per week en soms gedurende meerdere weken.

Alhoewel sommigen die met energie werken zich een genezer noemen; dat ben ik niet, ik ben een doorgeefluik of een helper.

We doen het samen en we helpen elkaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *